Gyártók szerintAbsolutely Irresistible // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Absolutely Irresistible (2008)
Givenchy
eau de Parfum
75ml tester 13 050 Ft Jelenleg nincs raktáron.

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Ribizli Pirospaprika Mandarin
SZÍV Narancsvirág Napraforgó Jázmin
ALAP Virginiai cédrus Szantálfa Ámbra

Illatcsalád
virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is!
Felhasználónév:
 
 nos pár órát érleltem és próbálgattam.az alap szantálos illat sokáig kitart, nálam 6 óra, és ez extra tartósnak számít..másfelől..második fújásnál előbújt a cédrus, kicsit.

és érzek benne valamit, ami a 212 sexy-ben is ott lapul, csak ott puha, itt kissé karcos és nagyon provokatív. egyébként a második fújást az elsőre tettem fel, és elképesztően erős volt, szinte savanyodott, és sokkal lassabban bontakozott ki.tehát fő a mértékletesség, szerintem egy jó helyre tett fújás elég kell, hogy legyen. kipróbáltam a sálamon is, a levegőbe spriccelt permetben végighúztam.azt hiszem így a legtökéletesebb, minden jegyből marad egy pici, nem erős, bepuhul, és így is kifeji ellenállhatatlan hatását.de valóban nem győzöm elégszer hangsúlyozni: minimális mennyiséget!!
sztalker (2011.10.27 17:13)
 most tesztelem, nemrég hozta meg a postás.

kifújáskor ütött, már szinte kellemetlenül erős volt és büdös.aztán elkezdett tisztulni, lassan kibontakozott a jázmin, amit a paprika és a narancsvirág elképesztően szexivé tett.érzelmileg is megviselt, igazi nagy dögnek éreztem magam..most, úgy 40 perc elteltével előbújtak az alapok, de sajnos egyre inkább csendesedik, kicsit talán füstösnek érzem.kíváncsi leszek, ez meddig tart ki...kifújáskor azt hittem ez egész napos parfüm, de most örülök, ha pár órát kitart majd..
sztalker (2011.10.27 10:03)
finom nagyon finom, de rajtam sajnos hamar ellilant ezért csak 4-est kapott.
beatrix (2011.01.14 20:48)
Teljesen olyan mint a Cacharel Scarlett, csak gyengédebb változatban.
vik (2010.06.08 09:39)