Gyártók szerintInfusion d Iris // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Infusion d Iris (2007)
Prada
50ml 13 750 Ft Jelenleg nincs raktáron.

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Narancsvirág Galbanum
SZÍV Virginiai cédrus Vetiver Neroli Írisz
ALAP Tömjén Benzoin

Illatcsalád
orientális - fás

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is!
Felhasználónév:
 
Számomra is óriási kedvenc! Nagyon kevés más parfüm tud vele vetekedni. Mindig jó kedvem lesz tőle, olyan mint egy csodás afrodiziákum! Különlegességét leszáradás után az írisz, a virginiai cédrus és a tömjén adja. Tiszta és egyedi illatkompozíció, mely púderességével rabul ejt...
szorenyibeata (2014.05.03 20:22)
csodálatos illat világot ér!!!történetesen abban az évben amikor megjelent ,szimatoltam és nagyon tetszett ,de soha sem vettem meg és komolyan nem tudom az okat miért egészen a mai napig amikor már kézhez is kaptam .annyira csodálatos lenyugözö illat ,fás -puderes mélyen ülő illat nem ordit az biztos mint a jelenlegi illatok nem huzza a sávot sem maga utan hanem megérinti az érzékeket mindenki fölfigyel mindenki rákérdez mindenki beleszippant és mindenki dicséri valoban dicsérnivalo illat .Elöször az iris fust  és virginiai cédrus keverek csap meg utana csitul (lassan)es erzödni kezd a virágos narancsos más fák jellege de az irisz az végig nyomon követi a puderességével !Álom illat az én véleményem szerint nincsen korhoz kötve sem idöhöz sem helyhez ugyanis mindenhol mindenkinek beválhat!!!elsö számu illatjaim között szerepel ajánlom mindenkinek
beatrix (2012.05.24 12:02)
Szerintem elegáns, kicsit távolság tartó, tisztaság illat. Jó beleszimatolni.  Mindenkinek az egyéniségéhez illő parfümöt kell megtalálnia. Én kimondottan szeretem.
csildiko60 (2011.11.05 19:29)
A NŐ illata, csupa nagybetűvel. Elegáns, sikkes és stílusos. 5*
Andrea (2011.10.04 19:25)
a barátnőmön a minap éreztem vmi nagyon tolakodó, émelyitő illatot, és megkérdeztem h milyen parfümöt használ. hát ez volt az....nekem nagyon nem tetszett, olyan volt mint a húsvéti locsolkodós kölni. :(
angelpeony (2011.01.29 15:33)
Nekem ez egy száraz illat,régi derby borotvahab illat.
vik (2011.01.13 21:59)
Szagolta esetleg valaki már mindkettőt (edt és parfümöt is)?
hopihe (2010.12.29 13:11)
Csak az edt-t illatoltam, de nagyon nem jött be, nagyon mamókás illat:(and#160; A parfümjét még nem volt alkalmam kipróbálni. Illatjegyeiben eltér az edt-től, lehet, hogy ezáltal finomabb is...
hopihe (2010.12.28 21:18)
 Az első öt perc rajtam is kicsit karcos volt, de egyáltalán nem zavaróan. Ezt követően letisztult, finom, szappanos illat lett. Olyan, amit egy előkelő nőn tudok elképzelni, akinek nem kell sok csillivilli ékszer és erős parfüm ahhoz, hogy lássák, ki is ő. Szépen vasalt, finom szövetű ruha, visszafogott, de határozott... Ezeket képzelegtem, míg éreztem az illatot. Sajnos rajtam ez a várakozásaimmal ellentétben csak 3-4 óra volt:(. Ennek ellenére is 5.
Mocika (2010.10.13 20:26)
Én sem vagyok Prada-rajongó, de ez az illatuk szerintem a legjobban sikerült. Észrevétlenül bújnak meg az írisz mellett az összetevők, kiemelve, hangsúlyozva azt. Nem hagyhatom szó nélkül, hogy tömjén is van benne, nálam ez külön nyom a latban. Hihetetlenül tartós!
Momojka (2010.09.09 17:23)
... nem szaporítom a szót: ISTENI ÉS HIHETETLENÜL TARTÓS!
Mariann (2010.07.12 15:07)
Már hozzászóltam, de egyszerűen csak azt tudom mondani, hogy számomra ez az illat a No1 a jelenleg piacon lévő parfümök között! Őt megismerve szerettem meg az íriszt, mint összetevőt, de a többi parfümmel összehasoníltva (amelyek akkordként használják az íriszt) is egyszerűen ő a legcsodásabb. És annyira egyedi is egyben, nem jön szembe állandóan az utcán, szerintem másolni is lehetetlen, szerencsére. Ráadásul extra tartós!
Kodi (2010.06.27 21:14)
Bár a Prada parfümjei enyhén szólva sem a szívem csücskei, a Íriszt egyszerűen imádom. Nem földes, nem száraz, nem szúrós,  hanem puha, tiszta, de nem púderesen. Imádom minden évszakban, ápoltnak, frissnek érzem magam amikor viselem. Reggeli zuhanyozás, frissen mosott ruha és haj, és egy kis Infusion d'Iris. Rossz napom már nem lehet. :)
Zora (2010.06.13 22:52)
A sok méltató véleményt olvasva már nagyon vártam, hogy megillatolhassam, biztos voltam benne, hogy tetszeni fog. És mégsem. Papírlapon még barátságos arcát mutatta, de a bőrömön nagyon zavaróvá vált egy bizonyos keserű illatkomponens, nem tudom, mi, de szintetikus-fejfájdító szag volt. Mindennek mondanám, csak puhának nem-inkább maszkulin, karcos. Lehet, hogy romlott volt a teszter? Viszont egész napra kitart egy fújás is, tartós.
galagonya (2010.04.16 19:12)
Miután perverz módon rászoktam a párom Infusion d'homme -jára beláttam, hogy rá kell vetnem magam az Íriszre. Istenem, magabiztos, lenyűgözően jó illat. A tökéletes választás azoknak a nőknek, akik nem akarnak cukorkabolt-szagú babaként rohangálni a világban, hanem képesek felvállalni énjük erős, magabiztos oldalát.
annabolina (2010.02.18 15:38)
Úgy rendeltem meg, hogy életemben nem szagoltam. A leírások és az összetevők alapján elképzeltem ezt az illatot. Soha nem csináltam még ilyet.Nálam alap lett és első helyen szerepel. Olyan - én. A parfüm megalkotójának mondata szerintem teljesen illik rá: Ez az illat olyan, mint egy álom, egy itáliai utazás, mint a frissen mosott lepedők vagy a napsütötte bőr illata. Puha fátyolként burkolja be viselőjét. - nyilatkozta a parfüm készítője, Daniela Adriner.
Pancur (2010.01.14 13:47)
Elnézést, csari volt, aki szépen megfogalmazta az illatjegyeket!
amina (2009.12.24 13:40)
Évek óta keresem azt az illatot, ami a legjobban kifejez. Találomra szagoltam meg ezt is egy illatszerboltban, és teljesen lenyűgözött. Ez az, amit kerestem! Olyan illat ez, ami lassan lopakodott be az orromba, de hamar függővé tett, alig várom, hogy újra és újra érezzem. Masiki nagyon szépen megfogalmazta az illatjegyeket, csatlakozom hozzá.

Izgalmas, egyáltalán nem tolakodó, időt kell neki hagyni, hogy kibontakozzon. Különleges, egyedi és egészen más úton jár, mint a legtöbb női illat!
amina (2009.12.24 13:39)
Többször is próbáltam, de sajnos nekem nem tetszik. :
masiki (2009.09.09 17:22)
A múlt évem nagy felfedezése volt ez az illat. Ha ilyen létezik álmaim illatának is nevezném. A vak szerencse vitt el hozzá, így biztosan tudom, hogy nekünk találkoznunk kellett. Soha sem fogom megunni, legfeljebb időnként nyugdíjazom, de mindig megtartom. Diszkrét narancsos édességgel indít, amit a labdanum sem tud megkeseríteni.  A szívjegyben lévő Írisz minden táncát ellejtheti, mert ez az ő parádéja. Mellette a vetiver száraz fás jelleget ad, amitől csak erősebb a cédrus hűvössége. Itt hiányosak a jegyek, ezért ami a púderes tisztaságérzetet kelti az a  Neroli. Erősen árad az Írisszel, és sokáig viszik hátukon az illatot. Alapnak a tömjén nem várt légiességet kölcsönöz, amit a benzoin keserkéje sem tud elrontani. Tőle nem lesz fojtós és füstős az illat. A tartóssága kifogástalan, szinte rátapad a bőrre, és nem ereszt. Kizárólag nagy melegben ajánlom mellőzését, mert akkor a benzoin gyanta eléggé rosszul viselkedhet a bőrön. Number One! :)
csari (2009.07.31 13:24)
Szuper kreáció! Szerintem bármely évszakban viselhető. Kifinomult, elegáns, puha púderes,szappanos illat. Visszafogott, bőrre simuló.
Gemini (2009.05.08 13:29)
Újra azt mondom szerelem, szerelem, tiszta szerelem... Fantasztikus!
ildike (2009.03.16 20:19)
A legfinomabb púderes-szappanos csoda! Régen estem így parfümmel szerelembe elsőre, de ezzel igen!! ;-)
kocsisi (2009.03.05 15:02)
Első szippantásra nem tetszett ez az illat, mert az írisz miatt, túl "földes"-nek éreztem. Szerencsére adtam neki időt, és elég gyorsan kiderült, hogy a földes illat gyorsan eltűnik, és a helyébe egy friss iriszes-púderes parfüm lép. Leszáradás után még lesz egy enyhe szappanos illata is. Finom, tiszta, nőies.
muckó (2008.12.05 15:53)