Gyártók szerintLaura Rose // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Laura Rose (2009)
Laura Biagiotti
eau de Parfum
75ml tester 10 150 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Narancs Feketeribizli szár Citrom
SZÍV Rózsa Frézia
ALAP Pézsma Pacsuli

Illatcsalád
ciprus - virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is!
Felhasználónév:
 
 Valami régi emlékem van az eredeti Lauráról, azt hiszem, nem tetszett. Ez a változat viszont annál inkább. Nem igazán rózsásnak mondanám, bár az is jelen van. A citrusok frissé teszik a nyitást, szívjegyeiben szerencsére nem szúrós, inkább meleg virágillat. A leszáradáskor kicsit ellaposodik ugyan, de összességében pozitív csalódás.
Mocika (2010.12.01 17:17)
Nagyon jól sikerült illat. Az én orromnak-ahogy Carolina Herrera Carolinája Chanel Coco Mademoiselle edt-jére-ez az illat az említett Chanel edp változatára emlékeztet....Ciprusos lévén én nem a nagy nyári hőségben ajánlom, de azonkvül bármikor viselhető!
Momojka (2009.08.31 21:57)
Nagyon finom, friss indítás után egy harsogó gyümölcsös jegy jelentkezik minimális rózsával karöltve, mely egyáltalán nem teszi szúróssá az illatot, inkább a virágos jelleget hangsúlyozza. majd marad egy kissé édeskés, már- már púderes alap. Szerintem kitűnő nyári parfüm, bár a nagy melegben kicsit sok lehet és hamarabb el is illan.
Moszatka (2009.08.17 21:26)
A Laura-hozand#160; nem hasonlít. (Ami nem is baj...) Friss-citrusos-ciprusos illat. A rózsa rajtam egyáltalán nem dominál. Az elején túl ciprusos, picit karcos, de aztán nagyon szépen alakul, kellemes fanyar-ciprusos, nagyon nőies illat lesz.. 4-es
muckó (2009.06.21 15:33)