Gyártók szerintBleu de Chanel EDT // Parfümök // Férfi // Nyitó oldal
Bleu de Chanel EDT (2010)
Chanel
eau de Toilette
100ml 28 550 Ft Jelenleg nincs raktáron.
100ml tester 26 150 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Szerecsendió Szantálfa Pacsuli Labdanum Gyömbér
SZÍV Paprika Jázmin Grapefruit
ALAP Virginiai cédrus Vetiver Tömjén Szantálfa Pacsuli Menta

Illatcsalád
fás - aromás

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Tökéletesen megkomponált illat, mely semmihez sem hasonlítható. Az első fújás után, erőteljes markáns fuvallat leng körülöttünk, ami a fejjegyben fellelhető összetevők műve. A vetivernek és a citrusos jegyeknek köszönhetően egy férfi sármot idéző hangulat veszi át a hatalmat, amihez a huncutságot a pacsuli szolgáltatja. Amikor a szívjegyben uralkodó Fehér Jázmin a színre lép, elbűvölően finom illatáradat vesz körül bennünket. Vele együtt érkezik a lágy érintés, a melegséget hozó tömjén is, amit a menta illata és a szantálfa tartása koronáz meg. Az édes frissesség az érzékiséggel karöltve épp úgy jelen van és érezhető, mint a púderes jelleg vagy a Chanelhez hű tartás és csábítás! Szeretni való, tartós finom illat! Hagyni kell a bőrön megpihenni, s mikor az összes illatjegy életre kel, akkor játsza el igazi dallamát a szív húrjain! 
Szeliza (2011.01.15 15:52)
Sajnos nem az első. Chanel parfümöknél mostanában előfordul, hogy nagyon drágán kapjuk, s nem a óriási haszon miatt adjuk ennyiért :) Reméljük, hogy olcsóbb is lesz.
Admin (2010.10.11 18:41)
Jéé. Az első parfűm, ami olcsóbb a douglasban, mint itt.
Berki István (2010.10.11 18:35)
Sajnos semmi különös:(( nem rossz de nem is a legjobb,ettől sokkal jobb illatok vannak ,nem Chanel -hez illik ez a kreáció,fás kategóriában találkoztam már jobbal és nem ennyiért...
vik (2010.10.08 11:44)