Gyártók szerintA Scent by Issey Miyake // Parfümök // Női // Nyitó oldal
A Scent by Issey Miyake (2009)
Issey Miyake
eau de Toilette
50ml 11 950 Ft Jelenleg nincs raktáron.
100ml tester 13 750 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Jázmin Friss jegyek Citromverbéna Citrom
SZÍV Jácint Galbanum
ALAP Virginiai cédrus Fás jegyek

Illatcsalád
virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Mintát kaptam belőle ajándékba. Maga volt a rémület. Nagyon nem az én világom. Zavaros, zöld illat. Én semmi virágot nem érzek ki belőle, csak a verbénát meg a citromot a cédrussal.
annabolina (2010.03.07 16:38)
Ahogy végigolvastam elgondolkodtam hogy írjak-e kritikát?Egy biztos,én is érzem ezt a szintetikus gumis szagot,tönkreteszi a finom virágillatot. :-(
nicimeli (2010.02.25 23:17)
A L'Eau d'Issey után nem gondoltam volna, hogy lesz olyan Issey Miyake illat, amit szeretni fogok, de ez minden várakozásomat felülmúlta. Citrusos, aromás jegyekkel indít, ezen a ponton még semmi egyedi nincs benne, kicsit olyan, mint az Arden: Green Tea, de aztán drámai változáson megy keresztül, ahogy kibontakozik: egyre virágosabb és nőiesebb lesz, miközben végig friss és üde marad, végül előbújnak az alap gyönyörű fás jegyei is. Nem biztos, hogy teljesen egyedi és megfejthetetlen kreáció, de nagyon szépen megkomponált, minőségi illat tavaszra-nyárra. Egyetlen jegy nem tetszik benne, amit nem tudok pontosan meghatározni,  ami kicsit szintetikus, majdnem gumis hatású, és zavar benne, ez viszont lehet, hogy csak az én bőrömre igaz.
fobra (2010.01.31 16:02)