Gyártók szerintAcqua di Gioia EDP // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Acqua di Gioia EDP (2010)
Giorgio Armani
eau de Parfum
100ml 23 600 Ft Jelenleg nincs raktáron.

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Menta Citrom
SZÍV Rózsaszín bors Pünkösdi rózsa Jázmin
ALAP Virginiai cédrus Labdanum Cukor

Illatcsalád
virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Egyik kedvenc parfümöm. Leginkább tavasszal és nyáron használom, viszont én a parfümöt (csak mert itt edt van feltüntetve) Tartósságára panaszom nincs és rajtam olyannyira jól viselkedik, hogy már a legnagyobb kiszerelésűt vettem meg. Amikor ezt a parfümöt viselem, mindig sok dicséretet kapok.
Jucus25 (2013.05.01 14:05)
a Müllerben épp parfümöket szagolgattam, az egyik eladó odalépett ogy segithet-e, milyen illatot szeretek? mondtam neki hogy D and G light blue és Chanel eau de fraice fanatikus vagyok. erre ő, hogy az Acqua di Gioia akkor tökéletes lesz nekem, mivel egy az egyben light blue... megszaglásztam, és majdnem rosszul lettem. borzasztó élmény volt, nem is értem mit éreznek ebben D and G-nek, az én orrom inkább wc illatositó illatot érzett, abból is a rosszabb fajtát.  a tartóssággal probléma nem lesz, akinek ez bejön, és másnap is éreztem a csuklómon, alig birtam lefelé sikálni magamról. Aki citrusos parfümöt akar de unja a light blue-t annak Moschino I love love-ját ajánlanám. 
angelpeony (2012.06.17 02:17)
Szerintem Armani a cukor összetevő helyett mást választhatott volna,és akkor nem lenne olyan émelyítő vattacukor utóérzete az embernek tőle.Különben nem rossz parfüm,csak nyárra elég édes,frissítőnek nem a legjobb választás.
lupi (2012.06.09 22:38)
Jó kis nyári illat, nagyon tartós is, de nekem túl cukorkás, és a jázmin is nagyon domináns, amit alapvetően szeretek, de csak ha kiegyensúlyozottabb formában jelenik meg a többi összetevővel. Sokan DandG Light blue-jához hasonlítják, ami valahol igaz, mert mind a kettő erősen citromos-cédrusos illat, de míg a light blue egy igazi remekmű, rendkívül komplex alkotás, addig ezt kicsit egyszerűnek érzem...kevésbé jól megkomponált illat. Olyan közepes.
Cecza (2012.03.14 11:50)
Friss, könnyű illat, egyszerű hétköznapi sétálgatásokhoz tökéletesen megfelelő, de rajtam nem sokáig tartott az illata.
avaya (2011.06.20 09:30)
Én többször tettem vele kísérletet a parfümériákban, de egyszerűen rájöttem, hogy semmi érdekes nincs benne. Ráadásul nagyon hamar is elment az illata!
Kyra_ (2011.04.22 20:15)
Üde, nyári illat, de ennyi! Semmi különleges... Nem hiszem, hogy veszek magamnak valaha is!
Mariann (2010.06.25 21:59)
Ma ismét tettem vele egy próbát. A citromos-mentás kezdet után rajtam majdnem egy az egy ben Versense.
maya (2010.06.25 21:03)
Sokáig pezseg a citrom az elején, én nem is a mojitora, hanem valami citromos pezsgőtablettából készült vitaminitalra asszociáltam róla. Az indítás valami kommerszebb korábbi parfümre emlékeztet, csak még nem jöttem rá, hogy mire. Lehet, hogy jobb is. ;) Összességében nem érzem nagy durranásnak ezt a parfümöt, de elég tartósnak tűnik.
Kodi (2010.06.18 13:31)
Első nekifutásra nem tudtam hányadán állok az illattal, mert "friss-uborkás" illatot éreztem, aztán ez szerencsére gyorsan elmúlt, nagyon frissítő, enyhén édeskés fűszeres illat lett belőle, de közben kicsit valóban én is Mojito koktélosnak éreztem magamon. Bár alkoholt nem tüntetnek fel az összetevői között, (mondjuk rum, vodka) , de mégis van egy fázisa, amikor kifejezetten frissítően, pezsgően alkoholos rajtam. Bő 3 óra elteltével a kánikula ellenére is  nagyon intenzív maradt az illat, már nem uborkás, nem koktélos, hanem nagyon finom bőr közeli édesen friss illat lett. Két nap múlva újra leteszteltem a bőrömön, s már tudom, hogy kell nekem!:-))
muckó (2010.06.13 11:26)
Kellemes kis nyári illat. Az elején menta citrommal, aztán virág és cukorka. Valahogy nem ezt vártam, bevallom. Nincs benne rafinéria, viszont akár nagymelegben is használható. Több helyen olvastam, hogy a mohito koktélhoz hasonlítják, nagyon találóan, főleg az elején hasonlít. Rajtam közepesen tartós. 4 csillag, alulról.
maya (2010.06.11 19:52)
Mazsola, nagyon gáz véleményként idemásolni majdnem teljesen az eredeti reklámszöveget! Többet érnénk a parfümről alkotott benyomásaiddal, vagy hogy  mire emlékeztet. Öröm esszenciája, vagy himnusz a természethez nem sokat segít, a csomagolás meg végképp nem érdekel, mint ahogy az idegen tollak sem..
Kodi (2010.06.08 10:18)
Az öröm eszenciája

Az Acqua di Gioia alkotásánál Giorgio Armanit távoli szigetek világa inspirálta. A parfüm friss és üde illatát a tört mentának, a citrom héjának és a vízi jázminnak köszönheti. Minimalista, tengerzöld csomagolását gyöngyházfényű ragyogás borítja, amely az illat természetes pezsdítő mivoltára utal.
Mazsola (2010.06.05 09:11)
Nagyon kíváncsi vagyok erre a parfümre ugyanis gyönyörű a reklámja. Mindenkinek ajánlom figyelmébe! Az üvege letisztult akár egy hűs, frissítő, tengeri ,édeni vizet rejtő gyönyörűség.
Chanel (2010.06.04 15:25)