Gyártók szerintChic // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Chic (2002)
Carolina Herrera
eau de Parfum
80ml 16 700 Ft Jelenleg nincs raktáron.
80ml tester 13 000 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Tubarózsa Rózsa Frézia
SZÍV Narancsvirág Gyöngyvirág Frézia
ALAP Vanília Szantálfa Pézsma

Illatcsalád
virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Nagyon sok negatív véleményt olvastam erről az illatról külföldi oldalakon, pedig.... tényleg megvalósul benne az a bizonyos kettősség, és éppen ettől olyan jó: egyszerre friss és érzéki, elegáns és ultramodern, visszafogott és figyelemfelkeltő. És nagyon sok arcát megmutatja, mire leszárad a bőrön! Először majdnem gyümölcsösen friss és üde, itt kicsit karcos, és még nem túl egyedi. Aztán jönnek a virágok: frézia, és rengeteg rózsa, a kedvenc virágillatom, és ez a rózsacsokor sokáig pompázik, nem lehet betelni vele. Végül meleg, selymes, érzéki illattá válik, a rózsa is átmelegszik, és még finomabb  lesz, így az illat nem válik jellegtelenné még a nap végére sem. Kell néha egy ilyen parfüm is, én nagyon szeretem. csillagos 5-ös:)
fobra (2010.02.23 12:22)
Szerintem is BEST OF!!!Ez az egy illat,amit többször is megvettem,egyre nagyobb kiszerelésben.Isteni,friss,modern,és túlzás nélkül nagyon tartós.Hétköznapra és alkalmakra is tökéletes.Ja,és nem divatillat,nem lehet megunni!!!!
steffi (2010.01.01 17:01)
Nálam ez a parfüm a The Best of parfüm. Már rengeteg parfümöt elhasználtam eddigi életem során, mert imádom őket. Ez a parfüm az ami eddig a legjobban megfogott, és a legjobban az enyémnek éreztem. De persze mindenkihez más illat tartozik.
Mazsola (2009.06.17 18:46)