Gyártók szerintChloe Eau de Parfum // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Chloe Eau de Parfum (2008)
Chloe
eau de Parfum
30ml 14 400 Ft Jelenleg nincs raktáron.
50ml 17 400 Ft
75ml 21 200 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Licsi Frézia Bazsarózsa
SZÍV Rózsa Magnólia
ALAP Virginiai cédrus Púderes jegyek Pézsma Ámbra

Illatcsalád
orientális - virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Ma rendeltem meg és már nagggyon várom,hogy megjöjjön! Az üzletekben mindig magamra fújtam és imádom az illatát! Mintha óránként változna az illata a bőrömön...:) Tökéletes illatkompozíció!!
dettyke79 (2012.06.13 18:43)
Nagyon finom illat. Elegáns, nőies, nem tolakodó. Nagy kedvenc - leginkább tavasszal.
Jucus25 (2012.03.29 09:31)
Először egy parfümériában találkoztam vele, magamra fújtam, barátkoztam vele hazáig, majd rájöttem, hogy kell nekem. Rajtam egy kicsit szúrós az elején de utána kifejezetten finommá válik a bőrömön. Klassz, friss tisztaságillat. Ahogy előttem is írták, engem is emlékeztet a Mexx Womanjára. Csak tartósságban összehasonlíthatatlan..Míg a Chloe egész nap elkísér ha egyszer magadra fújod, addig ugye a jó öreg Mexx, fél óráig érezhető.. Ha valaki viszont randevúra, buliba megy, inkább ne ezt az illatot válassza...
Asztrid (2011.11.09 20:35)
Még egy megjegyzés: nekem nagyon hasonlít a Vanitasra, abból is ugyanilyen erőteljesen tör elő a frézia.
Svenson (2011.03.13 20:21)
Én még csak nyomaiban sem érzem a rózsát, a frézia érződik ki belőle erősen. Talán tavaszra-nyárra tudnám elképzelni. Az illata számomra közepes, a tartóssága ötös!
Svenson (2011.03.13 20:19)
semmihez sem hasonlithato nagyon finom rozsás illat egyik a legfinomabb rozsa minden mennyiségben!!!!!!
beatrix (2011.01.14 20:15)
Fejfájdító tömény rózsa:( Nagyon nem jön be sajnos. Én csak a virágokat érzem benne, és legfőképp a rózsát.
hopihe (2010.12.23 16:24)
Sziasztok! Annyit szeretnék még hozzátenni az előzőekhez, hogy, nemrég kaptam meg a rendelt Chloe parfümöt, és természetesen egyből ki is próbáltam élesben... :-D. Nos az előző hozzá szolónak Vik-nek üzenem, hogy nagyon jó orra van gratulálok hozzá......Ugyan én a Lacoste Pour Femme-jét nem ismerem, de a Mexx Womanját igen... Pár éve az egyik kedvencem volt, és a véglecsengése, leszáradása a Cloénak a bőrömön ugyanaz., de nekem mindenképp, őszi-téli parfüm......Rajtam nyáron ez túl nehézkes illat.....Megnéztem az összetevőket is, és sok bennük a közös...Na de természetesen nem minden. A Mexx womanja egyből, végig u.a. az életérzést, hangulatot adja, amit a Chloe csak a végén.......friss, elegáns, tiszta, kifinomult, izgalmas és merész, sejtelmes ....Nos a Chloe ennél sokkal rafináltabban összerakott. Tényleg illat kreáció... Megmondom őszintén mikor a bőrömre fújtam ma, az első percekben nem igazán tetszett... szúrosnak éreztem az illatot, mintha egy üzletben járkálnék a mosószeres, vegyszeres polcok között...de aztán...1 óra  múlva kibontakozott valami más, egy nagyon finom friss rózsás illat mintha egy angol kertben járnék frissen nyíló rózsák között.... ...majd még később megint új arcát mutatta meg, amikor hirtelen megjelenik a Mexx által leírt életérzés...és ez marad meg a bőrömön hosszan...Legszívesebben le se venném a csuklómról az orromat.... Úgyhogy ha valaki szereti a Mexx womanját, javaslom próbálja ki...A szúrosságára visszatérve, szerintem ez nem más mint az híres Oud olaj...Nemrég szagolgattam egy luxus parfümériában egy igen hires (igen drága) Oud-os illatot, és u.e. éreztem. Nem irják de szerintem Oud olaj is van benne, ugyanez a szúrós, mósószeres, kissé gyógyszertári fertőtlenítő szag az elején...:-)További szép napot mindenkinek!
Szerafin (2010.10.22 19:25)
 Üdv Mindenkinek!

Először is, azt szeretném hozzá fűzni, az olvasottakhoz, hogy " ahány ház, annyi szokás alapon" ahány ember, annyi illat. Ugyanaz az illat teljesen másképp mutat a te, esetleg az én bőrömön is. Arról nem beszélve, hogy u.a az illat másképp mutat a bőrömön, tavasszal, télen, nyáron....Tehát azt írni egy adott illatról, hogy a "mester ezt elcsűrte", vagy, hogy "egyáltalán nem ajánlom ezt az illatot, mert nekem nem tetszett az illat amikor kipróbáltam" nagyon nagy ostobaságra, önzésre vall. Személy szerint én egy parfümériában találkoztam vele először március-április környékén. Tetszett nagyon az illat és igazán finommá tartóssá vált a bőrömön. És mégis.....Mégsem vettem meg akkor...Elárulom miért ....:-) Azért mert hiába volt nagyon finom, olyan hangulatot, életérzést nyújtott nekem akkor, a tavasz kezdetén, ami egyáltalán nem illet ahhoz az évszakhoz. Kb. 1 hete betértem egy parfüm házba, és megint kipróbáltam. Ugyanaz a kifinomult, elegáns, tiszta, gazdag, mámorító, kissé púderes illat a bőrömön...és igen! Most azt adja, nekem októberben, azt az életérzést, hangulatot, amit áprilisban nem tudott megadni. És még valami, parfümöt szigorúan csak úgy tesztelünk, ha a bőrünkre fújva, néhány órát rajta hagyva, megfigyeljük a viselkedését a bőrünkön......További szép napot Mindenkinek! Sz.
Szerafin (2010.10.20 16:58)
Végül rájöttem Lacoste pour Femme és a Mexx Mexx woman keveréke,egy az egyben chloé edp:))
vik (2010.04.08 07:31)
Ez nem szúrós illat, orientálisnak sem nevezném, rózsát nem érzek benne (inkább gyöngyvirágot). Számomra ez A parfüm, ha megyek parfümériába mindig bőven fújok magamra belőle. Egyáltalán nem tolakodó és erős illat már első fújásra sem. Maga a tökély, a nemesség, különleges, máshoz nem hasonlítható kreálmány. Amikor leveszem a polcról a tesztert és megérintem, már akkor csodálom ezt a parfümöt, amikor beleszippantok majd magamra fújom, eltölt a végtelen béke, és elégedettség, magabiztosságot ad egész nap. Nagyon tartós és a férfiak is szeretik rajtam. Olyan rossz érzés visszatenni és kijönni a boltból, legszívesebben magammal vinném és mindig a táskámban hordanám. Isteni a púderessége, olyan babás lesz tőle az illat. Szerintem kortalan illat és egész évben hordható. Abszolút imádom!
mákszem (2010.02.17 21:39)
Erősnek érzem kifújáskor, ami szépen elcsitul, és aztán hosszú órákon keresztül úgy érzem, hogy egy rózsabokor közepén ücsörgök. Sem púderesnek nem érzem, sem öblítőillatnak, rajtam virágos.

A tartóssága remek.and#160;
playto (2009.11.25 22:18)
Nekem olyan,mint egy nagyon finom öblítővel öblített frissen mosott ruha illata.

Nyárra kitűnő választás.
true68 (2009.11.07 20:45)
Kifújáskor nekem zavaró, szúrós volt. Aztán megszelídült és egy elegáns tisztaságillattá változott. Nem rossz, de nem szerettem bele.
Vreka93 (2009.09.27 17:51)
Friss virágos,nyárra tökéletes,nálam 3as mert semmi különöset nem találtam benne és frisseségét az omnia christal-ra tudnám hasonlitani de erősebb mint a blv.
vik (2009.07.28 09:49)
A rózsát sajnos egyáltalán nem érzem benne, de ettől függetlenül egy csodálatos elegáns illat. Rendkivül tartós, egész nap körbeleng az illata. 5-ös.
Rebi (2009.07.25 10:10)
Nagyon kellemes parfüm a Chloé . Bármely évszakban viselhető ez-az orientális-virágos finomság, melyből itt-ott előbújik a licsi majd a frézia és a magnólia édes illata, de a végén legfőképp a tisztaságillat és a púderes jegyek dominálnak. Egy parfümériában illatoltam ezt a parfümöt, s bár kipróbáltam több illatot is, hozzá mindíg visszatértem. Símogató lágy illatot éreztem. Olyan volt, mint egy végtelen ölelés!
Szeliza (2009.07.02 22:28)
Megosztó illat. :) Szerencsére rajtam nagyon finom, elegáns, simuló tisztaságillat. Bár a leírások alapján karakteresebb parfümre számítottam, kellemesen csalódtam.
lianex (2009.05.13 21:30)
Tömény szappan és mosópor..sajnálom, de nagyon nem tetszik. Aki szereti a tiszta-szúrós illatokat, annak ideális.
Andrea (2009.05.05 20:00)
Számomra még nem dőlt el ennek az illatnak a sorsa, hogy enyém lesz-e vagy sem.and#160;A virágokat nem érzem benne, még a magnóliát sem, pedig az nagyon intenzív virágillat. Púderes illat lesz rajtam, de előbújik belőle egy öblítő illat, ami zavaróvá válik... de közben valahol mégis tetszik. Hát majd meglátom, mi lesz a vége.:-)
muckó (2009.04.12 19:28)
Annak ellenére fogott meg, hogy nem kedvelem aand#160;"klasszikus" tisztaságillatokat, de szerintem ez nem is az. Rajtam egy csodálatos, tartós, púderes illat. Én a virágokat nem érzékelem benne, a környezetem viszont igen.:-)

Nagyon megszerettem, lesz belőle újabb üveg. *5
Stella (2009.03.20 13:43)
Én sajnos nem a rózsát érzem benne. Valami nagyon-nagyon zavarót, amitől, bármennyire is szeretném, képtelen vagyok viselni....pedig alkotóelemei alapján szeretnem kéne...
Momojka (2009.02.28 21:02)
Az értékelések alapján kiváncsi lettem erre az illatra, de nekem a rózsák dominálnak ebben a parfümbenand#160;és csak egy letisztult,and#160;inkább klasszikus jellegű illat alakult ki belőle, amiben semmi eredetit nem találtam. Sorry.
kocsisi (2009.02.15 10:40)
Tartózkodok a rózsa szúrós erőteljes illatától, de ez valami egészen más kibomlású lesz a bőrön. Semmi rémület, semmi orrfacsarás, csak lágy púderes, puha hosszan tartó ölelés. A magnólia és frézia olyan nyomást gyakorol a rózsákra, hogy nem tudnak harsogni. Szelíd, ám magabiztosságot sugalló tisztaságillat, amit bármikor viselhetünk. Tehetsége miatt, nagyon értékes darab a polcomon.
csari (2009.02.12 20:30)
Gyönyörű egy illat!Nem is értem Magyarországon miért nem népszerű! De nem baj,legalább ettől is különleges! Csak az enyém!Csillagos 5-ös! Azért vegyetek belőle mert nagyon fincsi ám!
Chanel (2009.02.04 13:30)
Ez igen! A bőröm nincs kibékülve a rózsával, de ez az illat nagyon kellemessé változott rajtam. Lehet, hogy a púderes jegyek tompítottak a szúrósságán, de nagyon kellemes, lágyan púderes tisztaságillat. Nagyon tartós.
Moszatka (2008.12.25 23:52)