Gyártók szerintHypnose Senses // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Hypnose Senses (2009)
Lancome
eau de Parfum
30ml 12 100 Ft Jelenleg nincs raktáron.

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Virágos jegyek Rózsaszín bors Mandarin
SZÍV Rózsa Osmanthus Méz
ALAP Tonkabab Pacsuli Molyhos napvirág Benzoin

Illatcsalád
ciprus - virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Visszatértem és mea culpázok:)) Azt hittem, hogy egy illékony kis illat. Nem! Sokáig, amikor kinyitottam a szekrényem, kellemes illat csapott meg, amit nem tudtam azonosítani.A férjem jött rá, hogy ez a parfüm az.

Valami csodássá alakul a bőrömön!Eddig egyetlen parfümmel jártam így, soha mással.Ritkaság, valahogy rajtam eddig minden olyan pacsmagnak érződött.Végre megvan az én illatom! De nagyon gyanús, hogy ha valahol, ennél a parfümnél aztán biztosan működik a bőr- parfüm kémia. Ezt nem lehet papíron tesztelni, ezt magunkra kell fújni és órányi időt adni neki, hogy elkezdjen beszélgetni velünk:))))
heloski (2013.06.01 18:51)
Szerintem nagyon finom, fiatalos, könnyed és rafinált illat. Istenien oldották meg, hogy lágyan fűszeres, mint egy jó szomjoltó tea, de közben érzéki és kedves is. Komfortos illat, abban az értelemben, hogy nem érezhető tőlünk 10 méterre is, és valahogy olyan könnyen tud azonosulni mindenki, de amint közelebb kerülünk hozzá akkor felsejlik, hogy bizony nagyon sokoldalú és érdekes.
sallai dóra (2013.05.11 15:26)
Az illata remek.Olyan parfüm, aminek az illata köszönő viszonyban sincs azzal, amit a kupakot levéve először érzünk.Kifújáskor karcos, erős, olyan idősebbeknek való illat, leszáradáskor viszont már vaníliás- mézes puhaság-, lenne, ha érezném.De oly illékony, hogy sajnos semmi nem marad belőle.Így a kapcsolatunkból sem, mert bár az illata eszméletlenül tetszik, amikor-ahogy kibontakozik, de nem veszem meg többé, mert semmi sem érezni belőle.
heloski (2013.02.03 18:14)
 Kellemes finom illat, de rajtam kb fél óra múlva már semmi nem marad belőle:((( Nagyon sajnálom:(
kartoncica (2012.12.17 19:51)
hát nekem ma jött csak úgy isten igazából hogy kipróbáljam és meg voltam elégedve az eredménnyel!!!igaz a 4 -es azért kapta mert az első benyomás picit erős és alkoholos az én ízlésemnek nem tudom miért érzem így én is furcsállom de ami rá 5 percre előkerül az NAGYON finom az nagyon puderes ibolyás savanykás rózsás finomság ,nagyon enyhén érezni benne a tonkát és a mézet !!egy dolog ami nagyon megfogott az az hogy nem édes sőt ahogy megjegyeztem az előbb is inkább savanykás kesernyés picit nagyon finom ó és milyen hosszan tartó egész nap körbeleng az illat mindenhol ott van amerre fordítom a fejem !!!ajánlom és az 5-t meg is adom most már.
beatrix (2012.01.26 23:33)
Én ezt a parfümöt ajándékba kaptam tavaly karácsonykor.Először nem jött be annyira.Olyannak éreztem mintha egy doboz púdert öntöttem volna magamra.Aztán idővel előjött az igazi énje.A púderillat  átment valami olyasvalamibe ami már nem púder volt hanem valami amit úgy neveznek hogy ILLAT.Igazából semmire sem tudom hasonlítani.De finom és tartós.Egy számomra kedves nőt úgy ismertem meg hogy az a parfüm volt rajtam.Később mikor látta a fésülködőasztalomon és megszagolta azt mondta hogy ez pont hozzám illik és hogy ezt az illatot érezte amikor megismert.Pont hozzám illik.Jellemez.Olyan Beás.:)) Kell ennél jobb reklám?:))  
Bán Beáta (2010.12.06 15:11)
A recept: végy egy adag őszibarackkonzervet, szórd meg jó vastagon porcukorral, hints rá egy leheletnyi fahéjat (na jó, lehet, hogy ezt csak én érzem) és képzeld hozzá a pacsulit: íme a Hypnose Senses!
galagonya (2010.06.25 00:24)
Olyan "most jöttem a zuhany alól" illat, amely egyszerű, nem feltűnő, szinte észrevétlenül veszi körül az embert. Előzör azt gondoltam, túl jelentéktelen, de ahogy teltek az órák, egyre inkább magaménak éreztem, teljesen rám simult az illat, tényleg olyan "második bőr" érzés. És nagyon tartós!
Málnácska (2009.09.19 09:33)
Klasszikus alapokon építkező, édes, meleg, porhanyós, összességében nem túl eredet illat számomra. A Hypnose karakteresebb, össze nem téveszthetőbb illat. Nem baj, hogy nem olyan mint a nagy előd, de több fantázia is lehetne benne, olyan kölnis az egész.
Kodi (2009.09.03 19:37)
Nagyon finoom,édes és meleg illat.Olyan meghitt,bújos,hozzám tartozik.Már a Hypnose is a szívem csücskében volt, de ennek a parfümnek is szorítok most helyet.Nagyon különleges,szertnivalóan édes.55555.....és még több.
Mazsola (2009.07.25 16:42)
A Hypnose-hoz nem sok köze van, de nagyon jó kreáció. Valóban domináns a barack a pacsulival, és én határozottan érzem benne a rózsaszínborsot is. Nagyon finom édes-fűszeres illat. Őszre tuti befutó nálam. 5-ös
muckó (2009.06.21 15:25)
Csak pacsuliimádóknak ajánlom, mert ez az illat színtiszta barackos pacsuli....isteni!
Momojka (2009.06.12 14:35)