Gyártók szerintPoeme // Parfümök // Női // Nyitó oldal
Poeme (1995)
Lancome
eau de Parfum
30ml 13 900 Ft
50ml 17 300 Ft
100ml 19 300 Ft
100ml tester 18 600 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Zöldes jegyek Szilva Őszibarack Nárcisz Mandarin Mákvirág Feketeribizli Bergamot
SZÍV Ylang-ylang Vanília Tubarózsa Rózsa Narancsvirág Napraforgó Mimóza Jázmin Frézia Bőr
ALAP Virginiai cédrus Vanília Tonkabab Pézsma Narancsvirág Ámbra

Illatcsalád
virágos

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Nem szeretem, mert van valami benne, ami zavar. Fémes, éles, sok.
sallai dóra (2013.06.30 21:43)
Érdekes illat, egyedi, az tény,  de szerintem túl nehéz, fülledt. Rendkívül tartós is, és nagyon kevés kell belőle, hogy egész nap körbelengjen. Amúgy nagyon jó, természetesen, egy rafinált, jól kitalált kompozíció, nagyon "franciás", olyan igazi, nagybetűs parfüm!

Erotikus, nőies nőknek ajánlom. Azonban annak ellenére, hogy  úgy érzem, 42 éves korom ellenére én is ebbe a kategóriába tartozom, valahogy mégsem tudnám ma már mindennap használni. Van még az üvegében, mert egyszer csak megtorpantam, és leszoktam róla, azóta tartogatom a fürdőszobaszekrény tetején, kicsit úgy féltve is őrzöm, mint valami drága ékszert, de valami különleges alkalom kellene hozzá, hogy legalább egyszer újra magamra fújjam. Valamiért nekem már nem megy. Anno a férjem választotta (aki akkor még nem is volt a férjem! :)), egyszer Húsvétra lepett meg vele, azóta valahogy nekem a Poeme egyértelműen a tavaszhoz kötődik, ami nem is baj, hiszen az ébredő természet (talán az emberek ébredő hormonjai is!), a virágillat, a napfény mind-mind ehhez az időszakhoz köthetők, és ezeket jellemzőnek érzem erre a parfümre. Akkor minden nap rajtam volt, dolgozni is jártam "benne"/vele, és hihetetlenül nőnek éreztem magam. Persze, akkor még másképp is öltöztem, inkább "szoknyás" korszakomat éltem, amit ma szinte totál mellőztem a ruhatáramból, és még lehetett blézert húzni, csinosan járni, most meg az van, hogy már áprilisban 25 fok, és egy póló elég, stb., igazából ki sem lehet használni a szép nőies kabátkákat, sálakat, mert rögtön lekerülnek az emberről. Szóval, a Poeme nálam tavasz, szerelem, szépség, fülledt erotika... :) Talán azért sem használom már, mert fájdalmasan emlékeztet huszonéves koromra, mely már sohasem tér vissza... Bár én úgy érzem, idősebb hölgyek is viselhetik, sőt! Úgyhogy lehet, néha-néha belekóstolok mégis...

Finom, csábító illat, ezért mindenképp maxot érdemel!
b.aniko (2013.01.05 21:19)
Nárcisz, ylang-ylang és jázmin hegyek finom puha, krémes vaníliában. És érzek benne valami fűszereset is.

Tetszik az, ahogy más hozzászóló is versenek minősíti. Nagy igazi romantikus költemény, komoly gondolatokkal. Érettséget követel.Nálam nagyon ötös!
sztalker (2011.11.10 11:32)
 Szeretem, bár nem illünk össze. Az első fél óra elég erőteljes, kicsit Tresoros, de annak csak a szépségeit hordozza, harsányságát nem. Ezután engem Dior-ék Dolce Vitájára erősen  és Chopard Casmirjára is picit emlékeztet, előbbinek a franciásan pikáns testvére, utóbbinak "diétásabban édes" rokona, de kicsit süteményes, meleg illat így is, gyönyörű virágokkal. Tartóssága nagyon jó, inkább télen használnám. Nyárra hasonlóan finom szerintem a niche illatok közül a Miller et Bertaux cég Parfum Trouve illata.
Mocika (2011.06.19 23:01)
Tökéletes! Lancome legjobbja. Nagyon hozzám van hangolva :)
purple (2011.02.27 23:36)
Számomra ez egy lehangoló, szomorú illat. Sajnálom.
palizsanna (2011.02.09 17:38)
Ez az az illat ami én vagyok hihetlenül elegáns sárgavirágos illat! Volt egy pici mintám régen kb 10éve de nem volt ráirva mi van benne,és a múlthéten a parfümériában rájöttem ....hogy ezt az illatot kerestem oly sokáig!!:)))Örök kedvenc,sok sok dicséretet kapok ha viselem! A "90"-es évek parfümjei a legjobbak és legtartósabbak,5*
vik (2010.06.28 14:57)
nagyon kellemes!
l.christa (2010.04.27 14:13)
Számomra ez egy kicsit elavult illat. Túl sok összetevő, túl sok ígéret. Mikor viseltem öregebbnek éreztem magam, mint amilyen vagyok.
annabolina (2010.03.07 18:02)
Ennivaló illat, tartós, felejthetetlen!
Edó (2009.11.11 12:50)
Csodálatosan finom, elegáns, nőies francia illat. Akárhányszor magamra fújtam, mindig találtam benne valami ismeretlen, felfedezetlen csodát. Igazán meleg és romantikus, tökéletesen megkomponált alkotás. Egész nap finoman körülölel.
Andi (2009.01.24 18:57)
Valóban olyan, mint egy költemény, mint egy vers, melynek minden sora napról napra tud valami újat üzenni. Hát ez az illat is ilyen. Tökéletes harmóniája a gyümölcsöknek és a virágoknak, igazi művészeti alkotás! Romantikus illat a romantikus nőnek. Titokzatossága, finom eleganciával párosul. Igazi klasszikus, a legjobb parfümjeim egyike!
Szeliza (2008.12.08 14:19)