Gyártók szerint5th Avenue After Five // Parfümök // Női // Nyitó oldal
5th Avenue After Five (2005)
Elizabeth Arden
eau de Parfum
30ml 6 350 Ft
75ml 7 250 Ft Jelenleg nincs raktáron.
125ml tester 6 550 Ft

Beletesszük a kosárba...

Illatjegyei
FEJ Lonc Koriander Szilva Bergamot
SZÍV Lótusz Jázmin Sáfrány Gyöngyvirág
ALAP Nyírfa Szantálfa Tonkabab Pézsma

Illatcsalád
virágos - fás

Pontozás
Értékelések Értékeld Te is! Értékeléshez jelentkezz be.
Felhasználónév:
 
Ujra irnom kell mert pár napja használom és rájöttem hogy bizony ez lett a signature parfumöm és nem vicc nem a jadore ami eddig volt !minden nap valaki megkérdezi vagy a munkahelyemen vagy uzletben vásárlás közben hogy mijen parfumöt viselek mert nagyon finom!Valoban ez az illat ragyogo jokedvre derit friss és nagyon nöies az elsö fujáskor érzödik a santal gyöngyvirág nyirfa ami nagyon is feltunö (jo értelemben)utanna jön az indiai lotusz,jázmin és finöm gyumi pld a szilva majd lepuhul a tonka és pézsma finom illatára! egész nap körulölel ez a semmihez sem hasonlithato finomság nöiesség probájátok ki megéri sööööt az ára is nagyon elfogadhato" minden egyben" felirattal!!!!
beatrix (2011.11.28 13:47)
én ma próbálkoztam vele de megvallom nagyon megtetszett különleges elegáns illat semmihez sem hasonlít csupa finomság szerintem kortól függetlenül használható !egyik kedvencem lett minden napra minden alkalomra megfelel könnyű és senki sem mondhatja hogy "zavaró"
beatrix (2011.11.24 19:41)
Az előző vélemények alapján megvásároltam ezt a parfümöt, de nekem egyáltalán nem jött be, kimondottam felkeveredett a gyomrom ettől az illattól, nem az én világom - lehet, hogy a benne lévő gyöngyvirág miatt, amit nem szeretek. Tanulság: vásárlás előtt mindig saját bőrötökön teszteljétek a parfümöt, nem elég a kupakját megillatolni, mint ahogy sok boltban csak ennyit engednek meg. Szerencsémre visszavették a boltban, így nem jártam rosszul.
Moci48 (2011.04.22 08:02)
Nem rossz illat, de rajtam olyan semmilyen. hasonlóan diszkrét illat ez is, mint az 5th avenune, csak ez kicsit édeskésebb szeintem. Nem tudom miért de ajtam enyhén kókuszos beütése van (pedig nem látom az összetevők között) :-) Anyukám szereti!
matou (2010.10.15 16:57)
Ma megéreztem egy isteni illatot a testvéremen: ez a parfüm volt! Diszkrét, de nagyon nőies, kellemes! Nekem sokkal jobban tetszik, mint 5th Avenue! 
Mariann (2010.07.06 16:57)
Nagyon finom illat. Alig-alig köthető az eredeti 5th Avenue-hoz, ezért aki ahhoz hasonlót vár, szinte biztosan csalódni fog. Bár az After Five is egy visszafogott illat, a régi 5th Avenue-nál sokkal merészebb, karcosabb. Fantasztikus összetevői vannak, ezeknek köszönhető, hogy a virágos-orientáls, illetve a virágos-fás, enyhén fűszeres kategóriák határán táncol, miközben az indítás enyhén fanyar frissességéből mindvégig megőriz valamit, és mindvégig rendkívül kiegyensúlyozott marad. Nem tartom teljesen találónak a reklámot és a nevet, mert szerintem ez az illat sokkal több annál, mint a 5th Avenue kora esti, a munkahely utáni felszabadultságot kifejező változata.
fobra (2010.06.02 18:26)
Szeretem, szivesen használom. Egy átlagos hétköznapot feldobja. Amolyan "főnök parfümje".
katus (2009.11.22 22:27)