Gyártók szerint 


Az Illatfelhőről

fejlec_3_570

Üdvözöljük a fellegekben...Megérkezett.
Nem is lehetne jobb helyen...Érzi, ahogy egy csepp parfüm még magabiztosabbá teszi, s a napja is jobban indul?

Az Illatfelhő csapata 2000 óta foglalkozik illatszerek értékesítésével, mely területen jelentős sikereket ért el.

Sajnos a márkás parfümök ára nem két fillér - hisz tudjuk, ahány ember „megfogja” az adott terméket, azt Önnek, kedves vásárló, mind felszámolják –, de egy-két illatos üveg mégis majd’ minden nő táskájában ott lapul, no és persze a férfiaknál is, a kérdés már csak az, hogy ők mégis hol tartják illatos üvegcséiket?

Lehet pénzt költeni hatalmas csillogó plazakban ahol a bolt bérleti díjától az eladóhölgy hófehér mosolyáig minden felár. Weboldalunk azért jött létre, hogy Ön minőségi termékeket vásárolhasson karosszékében hátradőlve, plusz kiadásoktól megkímélve, a lehető legkedvezőbb áron. Kínálatunkban nem található egyetlen alternatív illat sem, ami Önt, kedves vásárló bármikor is megtévesztené, így kizárólag a legeredetibb illatok jutnak el otthonába.

Filozófiánk szerint egy parfüm választásánál a legfontosabb, hogy az illat személyiségünkhöz passzoljon, mert hiába minden divatőrület, reklám, vagy csillogó üvegcse, mégis nagyot csalódhatunk, ha a testünk „kémiájától” oly távol áll a kiválasztott.
Lehet pimasz, lehengerlő, érzéki, elegáns, uralkodó, megnyugtató, felkavaró, provokatív, mámorító, kellemes és visszafogott.
Kell, hogy azt érezzük, csak szagolnánk...szagolnánk az idők végezetéig. Kell, hogy legyen szerelem első illatolásra, hogy érezzük, a választott - mely nem csacsog feleslegesen, „csak ott van” - egy ajándék számunkra.

 
Az Illatfelhő.hu weboldalán található valamennyi kép, logó  és név kizárólag beazonosításra szolgál, szerzői jog által védettek, bejegyzett védjegynek minősülnek.

Az Illatfelhő.hu által forgalmazott valamennyi termék kiszállítása INGYENES már 1 darab termék vásárlása esetén is.

Bármilyen kérdése lenne termékekkel, vásárlással, fizetéssel illetve szállítással kapcsolatban kérjük, írjon nekünk: 

info kukac illatfelho pont hu