Gyártók szerint 


Vásárlási információ

TUDNIVALÓK A VÁSÁRLÁSRÓL

Rendelés leadása

Megrendelését a www.illatfelho.hu weboldalon a nap 24 órájában leadhatja.

Webáruházunkban kizárólag magánszemélyek vásárolhatnak, cégként történő regisztrációt, vásárlást nem áll módunkban fogadni, továbbá ÁFA mentes vásárlásra sincs lehetőség. 

 

Elektronikus vásárlás esetén a terméket, saját oldalán a „kosár" funkcióra klikkelve lehet a kosárba betenni, míg a megrendelő űrlap kitöltésével lehet a rendelést elküldeni.A vásárlás regisztrációhoz kötött.

Megrendelését abban az esetben tekintjük elfogadottnak, ha Ön, mint Megrendelő a rendeléshez szükséges adatokat hiánytalanul megadja.

Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Illatfelho.hu webáruház felelősséget nem vállal.

 

TUDNIVALÓK A KISZÁLLÍTÁSRÓL

Az Illatfelhő.hu által forgalmazott termékek kiszállítása INGYENES már 1 darab termék vásárlása esetén is. 

1.) Kiszállítás módja: cégünk a megrendelt termékeket a PDS Hungary Kft. futárszolgálata által juttatja el a vásárlóihoz.


A PDS Hungary Kft. futárszolgálata által küldött csomagok kézbesítése a futárnak történő átadást következő munkanapokon (hétfőtől péntekig) 8 és 17 óra között történik. Ha rendelése leadásakor mobiltelefonos elérhetőségét megadta, úgy a PDS futárszolgálata a kiszállítás napján reggel sms-ben tájékoztatja a kiszállítás várható idejéről. 

2.) Fizetés

A megrendelt termékek kifizetése  utánvéttel történik. Ez azt jelenti, hogy a futárnak a csomag átvételekor kell kifizetni a rendelés ellenértékét.

3.) Átvétel

Kérjük Önöket, hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen legyen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt a futárnak kifizette.

 

4.) Sikertelen csomagátvétel

Ha a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító egy értesítőt hagy, majd egy újabb napon ismét megkisérli a kiszállítást. Két sikertelen kézbesítés után a csomag visszakerül hozzánk.

5.) Kiszállítás időintervalluma

A kiszállítás munkanapokon (hétfőtől péntekig) 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérhető.

6.) Szállítási határidő

Szállítási határidő a rendelés visszaigazolásától számított (raktáron lévő parfümök esetében) 3-5 munkanap, de a kiszállítás pontos idejéről, adott napon, mikor átadjuk a PDS futárszolgálatának a csomagot, minden esetben e-mailben értesítjük a Megrendelőt.

Amennyiben bármilyen problémája lenne a megrendelt termékkel (sérült, téves rendelés),  jelezze felénk lehetőleg írásos formában, e-mailben, s mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.